Video's

Een beeld zegt meer dan duizend woorden... Bekijk hieronder een aantal video's van bijzondere projecten en activiteiten die plaatsvinden op het Maaswaal College! 

Oosterweg 

Supporter van Schoon - Een project in samenwerking met de gemeente Wijchen waarbij brugklasleerlingen zwerfafval in de omgeving van de school opruimen.  


Laatste Lesdag - Na vier jaar zit de middelbare schooltijd erop voor de leerlingen van de Oosterweg. Traditiegetrouw vieren zij deze laatste lesdag op spectaculaire wijze. 

 


 

Veenseweg 

Wetenschapsoriëntatie Nederland (WON) - ‘WON’ staat voor verwondering, maar ook voor ‘wetenschapsoriëntatie’.  Vwo-leerlingen maken elke week kennis met het doen van onderzoek op allerlei gebieden. 


Dragons' Den -  Een project waarbij leerlingen een eigen (bord)spel bedenken, ontwikkelen en produceren, om het vervolgens te pitchen voor een kritische jury.


Dromennacht - Onder leiding van kunstenaars uit de regio maken brugklasleerlingen kunstwerken die ze vervolgens verkopen voor Born in Africa. Een prachtig voorbeeld van een UNESCO-activiteit!