Aanmelden

Van 13 februari 2019 tot en met 8 maart 2019 kun je je als leerling uit groep 8 aanmelden bij een middelbare school. Voor aanmelding maak je gebruik van het aanmeldformulier dat wordt verspreid door het samenwerkingsverband VO-VSO. Jouw basisschool vult het schooladvies op het aanmeldformulier voor je in. Als het formulier volledig is ingevuld en ondertekend, kun je het inleveren bij het Maaswaal College. Dit kan tijdens de open dag, per post of op een ander moment bij de receptie op een van onze locaties. ‚Äč

Leerlingen die op een basisschool in de gemeente Wijchen of regio Nijmegen zitten, ontvangen het aanmeldformulier via school. Basisscholen in de gemeente Grave en Oss kunnen het aanmeldformulier hier downloaden.

Periode na aanmelding

Als je je hebt aangemeld, vragen wij het onderwijskundig rapport op bij de basisschool en bespreken we welke extra begeleiding je eventueel nodig hebt. Zo zorgen we samen voor een soepele overgang van de basisschool naar de middelbare school. Uiterlijk 19 april 2019 ontvang je van ons bericht over de toelating.

Periode na inschrijving

Ben je toegelaten op het Maaswaal College, dan ben je van harte welkom op de kennismakingsmiddag. Tijdens deze middag leer je jouw nieuwe klasgenoten en mentor alvast kennen. De kennismakingsmiddag op het Maaswaal College vindt plaats op woensdag 5 juni 2019 tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Aanmelden voor leerjaar 2 of hoger

Wil je je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? Vul het aanmeldformulier in dat u hier kunt downloaden. Het profielkeuzeformulier kunt u hier vinden: mavo, havo, atheneum of gymnasium.
U kunt dit formulier invullen en inleveren bij de receptie of opsturen naar de betreffende locatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met de betreffende afdelingsleider.

> Bekijk hier de toelatingscriteria voor de brugklas en zij-instroom