Infomomenten

Voordat je een nieuwe school kiest, wil je natuurlijk zelf even een kijkje nemen. Om sfeer te proeven en vragen te stellen aan docenten en leerlingen bijvoorbeeld. Helaas kon dat, door COVID-19, voor het schooljaar 2021-2022 niet zoals we gewend waren. We hadden een online, aangepast programma voor de leerlingen inclusief een Maaswaal Game en er was voor ouders een constante digitale informatiestroom beschikbaar middels de Virtuele Tour.

Maaswaal Game

Virtuele Tour Oosterweg

Virtuele Tour Veenseweg

Inmiddels hebben we alle informatieavonden en momenten achter de rug. We zijn op digitaal bezoek geweest op de meeste regionale basisscholen, we hebben online rondleidingen met en zonder een persoonlijke begeleiding gedaan, speciale digitale avonden gericht op ondersteuning georganiseerd, de Maaswaal Game en beide Virtuele Tours gepromoot en gedeeld. Daarnaast is er een speciale Voorlichting Nieuwsbrief verstuurd en hebben we onze feestelijke en bijzondere Drive-inschrijving gelanceerd.

Mocht u echter toch nog vragen en/of twijfels hebben en behoefte aan een gesprek, dan kunt u met onderstaande afdelingsleiders een afspraak maken.

Voor locatie Oosterweg (vmbo basis/kader/mavo):

Dhr. Roel van Beuningen

Voor locatie Veenseweg (NeXT/havo/vwo/gymnasium):

Mevr. Evelien Buis

Belangrijke data/programma

 

datumlocatiewattijdvoor
wo 2 juni 2021beide locaties 

kennismakings
middag 

14:00-16:00Beide locaties