Het Feestteam op het MWC

13 februari 2021 - Beide locaties
Het Feestteam op het MWC

Carnaval op het Maaswaal College?

Afgelopen vrijdag 12 februari heeft Het Feestteam met enkele medewerkers van het MWC een online carnavalsmiddag georganiseerd voor alle leerlingen van het Maaswaal College. Met het thema: ‘Alleen, en toch een beetje samen’ staken zij alle leerlingen een hart onder de riem.

Alle jeugd, en dus ook de leerlingen van het Maaswaal College, hebben het zwaar te verduren onder de pandemie. Carnaval zou bij uitstek weer de gelegenheid zijn om elkaar weer te zien, om te feesten en om even te vergeten. Aankomende voorjaarsvakantie zou aftrappen met vier dagen carnaval, maar ook daar steekt corona een stokje voor.

Het Maaswaal College bedacht een coronaproof oplossing om de vakantie feestelijk te starten: Het Feestteam gaat samen met het Maaswaal College en alle leerlingen, een uur lang, online maar gezamenlijk feesten. De leerlingen werden in de online les verrast, ingedeeld in een team en gingen zo snel mogelijk opdrachten uitvoeren. Die opdrachten liepen uiteen van een puzzel oplossen tot een feestmuts opzetten. De oplossingen of foto’s werden naar hun teamcaptains gestuurd en zo kwam er een uiteindelijke winnaar.

Ondertussen reed er een Maaswaal-feestbus rond in de regio. Die bezorgde bij zes leerlingen die het afgelopen jaar iets uitzonderlijks, bijzonders of speciaals gedaan of gepresteerd hebben, een smakelijke verrassing. De leerling kon deze dan ‘Alleen, of toch een beetje samen’ met hun familie opeten!

NB: Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elk evenement een feest te maken. Zie ook: www.feestteam.nlTerug