IN MEMORIAM

31 januari 2019 - Veenseweg

Eefje Goldhoorn

Op woensdag 30 januari 2019 ontvingen wij het trieste bericht dat Eefje Goldhoorn, onverwacht, op 65-jarige leeftijd is overleden.

Naast ons gevoel van verslagenheid zien en voelen wij het gemis van een deskundige en betrokken collega.

Vanaf augustus 1980 is zij aan onze school verbonden en heeft zij zich met hart en ziel ingezet om leerlingen de mooie Franse taal te leren en laten ervaren. Daarnaast heeft zij als mentor in een lange reeks van jaren voor haar leerlingen het verschil kunnen maken.

Als collega heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd in de sectie Frans en de mentorenteams waarvan zij deel uitmaakte en had zij aandacht voor collega’s die dat nodig hadden.

Wij zijn dankbaar voor de vele jaren dat we met zo’n mooi mens, goede docent en collega hebben mogen samenwerken.

Wij wensen Cees, kinderen, kleinkinderen, haar verdere familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Vrijdag 1 februari a.s. staan wij om 15.00 uur in de aula van de locatie Veenseweg met haar kinderen, leerlingen, ouders en collega’s stil bij haar leven en haar indrukwekkend lange bijdrage aan het onderwijs.

Maandag 4 februari is haar uitvaart om 11.30 uur in het crematorium in Beuningen.

Mede namens de familie laten wij weten dat op beide bijeenkomsten allen die Eefje en haar familie een warm hart toe dragen van harte welkom zijn.

 Terug