Mediathecaris van het Jaar

29 oktober 2020 - Veenseweg
Mediathecaris van het Jaar

 

Mediathecaris van het Jaar

Vandaag is bekend geworden dat Bart Vervaecke, mediathecaris in het Leerlab op locatie Veenseweg, genomineerd is voor Mediathecaris van het Jaar! Dat is een hele eer en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Als enige heer tussen zeven dames zal het een pittige strijd worden, maar daar kunnen we hem bij helpen. Er kan vanaf nu gestemd worden door middel van een digitaal stemformulier. Stemmen is mogelijk tot 23 november 12:00 uur. Klik op deze link om direct naar het stemformulier te gaan.

Tijdens de Dag van het Literatuuronderwijs op 24 november 2020 wordt bekendgemaakt wie van de acht genomineerden de felbegeerde titel krijgt.

Tijdens de Dag van het Literatuuronderwijs zal ook de Nationale Mediatheek Trofee worden uitgereikt. Wie deze trofee ontvangt wordt bepaald door een jury, bestaande uit Joke Boonstra (mediathecaris bij CSG Augustinus en vicevoorzitter van de Beroepsvereniging Mediathecarissen Onderwijs), Rob Bonneur (eigenaar/architect InVorm Architecten) en Astrid Boonstoppel (Passionate Bulkboek, auteur).

 Terug