Verlenging lockdown

14 januari 2021 - Beide locaties
Verlenging lockdown

Het coronavirus gooit de planning en organisatie van de diverse voorlichtingsactiviteiten en open dag aardig om.  Leerlingen (en ouders/verzorgers) die graag een kijkje willen komen nemen op het Maaswaal College proberen we tijdig en juist op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen.  Zo is inmiddels bekend dat de kennismakingsmiddag op 18 en 19 januari niet doorgaat.  Op de persconferentie van dinsdag 12 januari verlengde het kabinet de lockdown met drie weken. Direct gevolg van deze verlengde lockdown is dat de fysieke openlesmiddagen van 3 februari (Veenseweg) en 4 februari (Oosterweg) alleen online doorgaan.

De leerlingen die zich hebben ingeschreven voor deze data op 3 en 4 februari zullen wij zoveel mogelijk proberen te bereiken.  Via onze website, social media en de tijdelijke Maaswaal Voorlichting Nieuwsbrief houden we belangstellenden op de hoogte. op onze website bieden we een digitaal/online alternatief. Hebt u zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan blijft u altijd als eerste op de hoogte.

Klik hier voor een digitale inschrijving. U ontvangt alle nuttige informatie, data, tijden en links met betrekking tot voorlichting en inschrijving voor het schooljaar 2021-2022 direct in uw mailbox. 

Klik hier om u direct in te schrijven voor een virtuele tour door de school op diverse data voor de Oosterweg.

Klik hier om u direct in te schrijven voor een virtuele tour door de school op diverse data voor de Veenseweg.

Klik hier om naar alle (online) informatieavonden te gaan, u kunt zich daar ook inschrijven.

 Terug