Wijchens Warmste Week

24 mei 2019 - Oosterweg
Wijchens Warmste Week

Vanaf maandag 27 mei start de Wijchens Warmste Week. In deze slotfase van een nieuw maatschappelijk schoolproject gaan alle eerste-, tweede, en derdejaars leerlingen van de locatie Oosterweg nog voor een letterlijke eindsprint.

Begin april zijn de leerlingen aan de slag gegaan met 6 goede doelen, gekoppeld aan 6 UNESCO-thema's. In samenwerking met de school en deze doelen, zijn de leerlingen op een creatieve manier geld gaan inzamelen.  

De Wijchens Warmste Week staat bol van activiteiten voor de leerlingen en belangstellenden. Zo opent het Maaswaal Hotel op maandagavond haar deuren voor 100 leerlingen, is er een multicultureel festival op dinsdag 28 mei van 16:00-19:00 uur en is er een Wicked Race op woensdag vanaf 11:00 uur. Het festival is open voor alle bezoekers en verkoopt lekkere hapjes, drankjes en sieraden. De opbrengst van dit festival gaat naar de 6 goede doelen. Er is muziek, een modeshow en een healthcheck. De Wicked Race daagt de leerlingen uit om via 6 obstakels, representatief voor de 6 onderstaande organisaties, nog de laatste donaties binnen te slepen. 

#greenpeace #kwf #vincentius #amnestyinternational #caseytroyfoundation #dierenbescherming

 

Bekendmaking van de opbrengst is op woensdag 29 mei.Terug