ingebruikname Leerlab

11 september 2019 - Veenseweg
ingebruikname Leerlab

We hebben er een flinke tijd aan gewerkt en lang op gewacht maar nu is het eindelijk zo ver!

Woensdag 18 september gaat het splinternieuwe Leerlab op de locatie Veenseweg open. Het Leerlab is een multifunctionele ruimte van maar liefst 700 m2, ingericht om de nieuwste onderwijsontwikkelingen te ondersteunen. Leerlingen hebben verschillende leerstijlen en leerbehoeften waar we met het Leerlab meer dan ooit aan tegemoet komen.

Wat kun je allemaal doen in het nieuwe Leerlab?

Je kunt er individueel en in groepen werken. Er zijn ruimtes voor groepjes van twee, vier, en meer personen maar er is ook een grote stilteruimte met individuele stiltecellen, waar je je in complete rust kunt terugtrekken om te werken. Een groot aantal werkplekken is voorzien van een stopcontact met usb aansluiting voor pc of telefoon.  Je kunt er nog steeds een boek lenen, en materiaal vinden je profielwerkstuk of voor BAM/WON, en je kunt er uiteraard je printje maken. Er is een ruimte waar je films en foto’s kunt bekijken en bewerken en er is een grote ruimte met beamer en microfoon om presentaties te geven en te krijgen. 

 

Ook in het nieuwe Leerlab gelden regels:

  • Er zijn gedeeltes waar overlegd mag worden en waar niet;
  • Eten doen we alleen in de aula;
  • Het meubilair mag niet worden verplaatst.
  • Vanaf woensdag 18 september 11.00 uur kunnen alle leerlingen van de Veenseweg iedere dag tussen 08.00 en 17.00 uur gebruik maken van de faciliteiten van het Leerlab.

Voor de ouders, kom gerust een kijkje nemen als u op school bent voor een ouderavond, informatieavond of een afspraak. U bent van harte welkom.Terug