Aanmelden en inschrijven op het Maaswaal College

Vanaf 16 februari 2022 t/m 6 maart 2022 (verlengd tot 18 maart 2022) kun je je als leerling uit groep 8 aanmelden bij een middelbare school.  Je maakt gebruik van het aanmeldformulier dat wordt verspreid door het samenwerkingsverband VO-VSO.  Jouw basisschool vult het schooladvies op het aanmeldformulier voor je in.  Als het formulier volledig is ingevuld en ondertekend, kun je het inleveren bij het Maaswaal College. Leerlingen met een verlaat advies kunnen ook na deze einddatum zich aanmelden bij het Maaswaal College. 

Controleer voor inleveren of alles goed leesbaar en correct is ingevuld. Vooral BSN-nummer en handtekening(en) zijn belangrijk! Kun je niet naar een walk-inschrijfmoment komen kan het formulier ook per post of op een ander moment bij de receptie op een van onze locaties afgegeven worden. ​Per post graag onderstaand adres gebruiken:

Maaswaal College
Postbus 444
6600 AK Wijchen

Leerlingen die op een basisschool in de gemeente Wijchen of regio Nijmegen zitten, ontvangen het aanmeldformulier via school.
Leerlingen die buiten deze regio vallen kunnen dit formulier vanaf  hier downloaden.

Uitgeloot?

Ben je uitgeloot op de school van jouw keuze en zou je graag naar het Maaswaal College willen? Stuur dan je originele aanmeldformulier vóór vrijdag 18 maart naar bovenstaand adres, of kom deze persoonlijk afgeven bij de receptie van jouw locatie.

Periode na aanmelding

Als je je hebt aangemeld, vragen wij het onderwijskundig rapport op bij de basisschool en bespreken we welke extra begeleiding je eventueel nodig hebt. Zo zorgen we samen voor een soepele overgang van de basisschool naar de middelbare school. Uiterlijk 22 april 2022 ontvang je van ons bericht over de toelating.

Periode na inschrijving

Ben je toegelaten op het Maaswaal College, dan ben je van harte welkom op de kennismakingsmiddag. Tijdens deze middag leer je jouw nieuwe klasgenoten en mentor alvast kennen. De kennismakingsmiddag op het Maaswaal College vindt plaats op woensdag 15 juni 2022 van 14:00-16:00 uur. Deze datum en tijd is onder voorbehoud. U krijgt hier tijdig bericht over.

Aanmelden voor leerjaar 2 of hoger

Wil je je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? Vul het aanmeldformulier in dat u hier kunt downloaden. Het profielkeuzeformulier kunt u hier vinden: vmbo-kb, mavo, havo, atheneum of gymnasium.
U kunt dit formulier invullen en inleveren bij de receptie of opsturen naar de betreffende locatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met de betreffende afdelingsleider.

> Bekijk hier de toelatingscriteria voor de brugklas en zij-instroom