Facebook Instagram YouTube
Login

Vertrouwenspersonen

Jouw mentor is je eerste aanspreekpunt. Ook als het even niet zo goed met je gaat. samen lossen jullie de grootste obstakels op. Het kan voorkomen dat je iets niet met je mentor of thuis, durft te bespreken. Voor die gesprekken heeft het Maaswaal College vier vertrouwenspersonen. Deze vertrouwenspersonen zijn er ook voor ouders en medewerkers. Klik hier voor meer informatie en contact met onze interne vertrouwenspersonen per locatie.

Waarvoor schakel je een vertrouwenspersoon in?
Als je een klacht hebt over ongewenst gedrag. Hierbij kunt je denken aan pesten, (seksuele) intimidatie, discriminatie, agressie/geweld en machtsmisbruik. Op de eerste plaats luistert de vertrouwenspersoon naar je. Ze gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met de dingen die je vertelt. Ze helpen je met het zoeken naar een oplossing die bij je past en waar je je goed bij voelt. De school moet een veilige plek zijn voor iedereen. Ongewenst gedrag hoort dan ook niet thuis op onze school.

Naast interne vertrouwenspersonen is er ook een VP extern. Deze VP is beschikbaar als je het vraagstuk buiten de school om wilt bespreken.

Mevr. Jacqueline Pulles
Vertrouwenslijn Bezemer-Schubad: 088-1440200
j.pulles@bezemerschubad.nl