Facebook Instagram YouTube
Login

Open huis 2024

Kom jij ook een kijkje nemen?

Binnenkort gaan onze deuren open voor jou: de leerlingen uit groep 8 (en misschien ook al uit groep 7 als je alvast nieuwsgierig bent) en hun ouder(s)/verzorger(s). 

Nieuwsgierig geworden na de open informatieavond? Dan nodigen wij je van harte uit om een paar proeflesjes te volgen tijdens de open lesmiddag. Daar ervaar je hoe het er nu eigenlijk aan toegaat op het Maaswaal College. Je ontvangt een route met drie korte lesjes zoals Engels of wiskunde, beeldende vorming of muziek. Deze middag begint om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom, mogen ook mee de lesjes doen maar de ervaring leert ons dat alle leerlingen dit prima alleen afkunnen.

Locatie vmbo basis-kader-mavo:  woensdag 21 februari. Voorinschrijven niet nodig.

Locatie havo-atheneum-gymnasium: donderdag 22 februari. Voorinschrijven niet nodig.

Krijg je, net als wij, geen genoeg van het Maaswaal College? Kom dan naar de open dag op zaterdag 2 maart van 10:00-15:00 uur. Beide locaties zijn tegelijkertijd open voor bezoekers. Maak een route langs de hotspots, maak of verdien iets lekkers, doe proefjes, bezoek het Leerlab, het studiecentrum of leef je uit in de gymzaal. 

Je bent van harte welkom!

 

Vorige pagina